U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Het doel van de behandeling is om dmv energetisch invoelen inzicht te krijgen waar klachten vandaan komen, van welke aard dan ook. En die door (trance) healing te laten transformeren, daar fysieke klachten vaak ook psycho-somatisch zijn (lichamelijke klachten die een psychische oorzaak hebben).

Verder kunnen we waar nodig en gewenst ook kijken naar de lifestyle en voeding en om het zelf verder op te pakken (boeken)tips meegeven.     Uiteraard kunnen we de transformatie ook verder gaan uitdiepen, zeker als de klachten nog niet geheel verholpen zijn. Maar een ontspannende, rustgevende healing of een luisterend oor is natuurlijk ook mogelijk. Dit alles in een veilige, positieve omgeving, in vertrouwen en zonder oordeel.

De prijs is per behandeling en is klaar wanneer er voor dat moment voldoende geheald/transformeerd is, dit duurt ongeveer 1,5 tot 2,5 uur en kan ook in een eigen vertrouwde omgeving plaatsvinden: 100,-€. Dit is ook telefonisch en op afstand mogelijk (dmv energetisch afstemmen). Hopelijk tot spoedig laugh 

 

 

          GO  FOR  FLOW  !