U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Kangen water, ofwel alkalisch water, is een geweldig fenomeen. Door de steeds meer toenemende welvaartsziekten dmv verzuring van het lichaam, ben ik naast voeding ook gaan kijken naar wat we drinken. En zo ben ik uitgekomen bij deze geweldige uitvinding, dat ieders leven ten positieve zal veranderen !

`Kangen` betekent in het Japans `terug naar de bron`, zoals de natuur het bedoeld heeft, in z`n puurste en heilzaamste vorm. Net zoals bij de geneeskrachtige waterbronnen op aarde, daar leven mensen langer, doordat het water door de natuur ioniseerd wordt. En met het Kangen water-apparaat wordt dit nagebootst. 

Het water heeft daardoor een verhoogde ph-waarde, is anti-oxiderend en micro geclusterd, waardoor het makkelijk de cellen reinigt en je met sporten goed gehydrateerd blijft, daar je er meer van kan drinken zonder er last van te krijgen.

Dus extra interessant voor fanatieke sporters. Én de verhoogde ph-waarde geeft je energie en zuurstof, wat ook een belangrijke factor is bij het onstaan van kanker.

Heb je vragen, wens je meer info of wil je het ook uitproberen ? Ik hoor graag van je !


   

          GO  FOR  FLOW  !